Perşembe, Kasım 17, 2005

Turkiye-Isvicre maci 4- 2 bitmis..Yenilmisiz ama ezilmemisiz..Hakem cok artizmis.Yahu ya kadin oldugum icin ya da aklin yolu bir ,ben bu mac oncesi ve sonrasi hengameye hic akil erdiremiyorum.Simdi gecelim Isvicre bize soyle yapmis boyle yapmis..O kendine yakisani gostermis.Sen niye bunu olum kalim meselesi yapıyosun.?Sonucta bu bir spor ve tabiki birileri gulecek digeri baska sefere diyecek.Eger futbol bu kadar onemli kitleleri yonlendirecek bisey olsaydı teknik direktorler basbakan olurdu.Ama bu bir SPOR ..Yani bu faaliyete de kendi anlaminin disinda bir sey yuklemeye gerek yok.Zaten anlamli ve faydasi tartisilmaz degil mi ya?
Bizim sorunumuz kendimizle, kompleksimiz var.Yenecez ,ihtisamli basliklar atacaz gazetelere ve tatmin olacaz.Bu tip gundemler bizim asil meselemizden uzaklasmamizdan baska bir ise yaramiyor. Sen iyi yazarlar yetistir,kaliteli sporcular yetistir ,iyi filmler yap,memlekete vergini ode, basinda oldugun kurumun ya da sirketin kanini emme..Bak sen nasil adam gibi mansetlere tasiniyosun..Super guc'mus! Yemisim super gucunu, kendini bilen ,kendi icindeki yolculugunda hedefi olan ve bu amacla birlikte toplumu icin calisan bireylerden olusmus her ulus bence zaten super dir.Gucunu kendi yaratir.Ata'nın dedigi gibi "muhtac oldugumuz kudret damarlarımızda ki kan da mevcut"

2 yorum:

zehra dedi ki...

asil kanda şekerim o yüzden burnumuz bu kadar büyük. kıçımızı kaldırıp biraz çaba sarfetmeden her şeye sahip olmaya niyetli olan bi toplumuz ama kanımız asil. hem tembel hem beleşçi hem asil olunmuyo malesef.

PALLAS dedi ki...

hahahha..supersin..iste budur! aynen katiliyorum..