Salı, Aralık 20, 2005

Zifiri karanlık olmasa da pek bir sey secilmiyordu.Zaten birsey sececek durumda da değildi.Basi deli gibi dönüyordu.Sahnedeki grup tam emin olmasada en sevdigi sarkıyı calıyordu galiba.Ah bir de kelimeleri secebilseydi.Sahi kac kadeh ne icmişti?
Arkası bara dönük halde yaslanmış sahneye bakıyordu.Bir sey göremiyordu ama bakmak için ısrar ediyordu.Elinde unuttuğu votka bardağını hatırladı.Çok içmişti ama kimin umrundaydı yarım kalan bardağı yarım bırakmamak için şık bir fon dip çekti.Bardağı yarım bırakmamakla durumu arasında ironik bir bağ kurdu sarhoş sarhoş."kızım Pınar " dedi."Bardak boş.Hayat boş.Kafan boş ama ortam hoş, devam et..yıkılana kadar"
Sahneyi seçmek için son bir çaba gözlerini çevirdi.Alçak Koray ordaydı işte.Nasılda iğrenç çalıyordu davulu..Zaten başı ağrıyordu.Nasılda upuzun sarı saçlarını sallıyordu it.!
Koray'ın ona baktığını seçti bir an.Yoksa sarhoş aklı ona oyun mu ediyordu.Çünkü en az Koray kadar alçak yeni sevgilisi kulise geçmişti.Eh nede olsa program bitiyordu.Sevgilisnin yanına geçsindi artık kızıl kafalı iskeletor.
????İskeletor mu? o kimdi yaaaaaaa?
"Kızım Pınar kafayı sıyırdın işte.İskeletor kim yaaa" Ağlamaya başladı.İskeletorun kim olduğunu düşünüyor bulamıyordu.Bu nasıl adaletsiz bir dünyaydı.Kendi ağzından çıkan bir sözün ne olduğunu hatırlayamayacaksa bu hayatta niye vardı ki.
O ağlarken birlikte geldikleri arkadaşları ne olduğunu anlamaya çalışıyordu.
-Pınar ne oldu kızım yaaa..İyiydin işte gel canım bi yüzünü yıkayalım.
Pınar'ın birşey duyacak hali yoktu.İskeletoru düşünüyordu.
Arkadaşı elinden tuttu tuvalete goturdu.Elini yuzunu yıkadı.Boş kadehi bırakmıyordu bir turlu.Kulakları uğulduyordu.Başı dönüyordu.Canı çok sıkkındı.Arkadaşı ha bire konuşuyordu.
-Yapma Pınar lütfen adamın adam olmadığı belliydi zaten.Sen istedin geldik hadi toparlan artık gidelim.
-Ben ona ağlamıyorum dedi Pınar..
Hatırlamıyorum neydi? Ama bilmesem soylemem di mi?Hıçkırmaya başladı.Gözünün yaşı ile burnunun akıntısı birbirine girmişti.Arkadaşından uzaklaştı.Yuruyebileceğini sandı, sendeledi, düştü."Lanet olsun! ah kıçımmmm"
Kalkamıyordu.Ama zaten kim kalkmak istiyordu ki.Zaten çok sıcak olmuştu hava yer ne kadar serindi.Ah işte burada uyumalıydı.Niye daha önce hiç yerde yatmamıştı acaba.Salaklığına verdi.Arkadaşı elini uzatmış onu kaldırmak istiyordu.Çok sinirlendi.Rahatı bozulmuştu.
Hınçla ayakta duran kıza baktı.
-Bırak beni orospu! senle uğraşamam.Çok uykum var
.Ne yapışkan insanlar vardı.Özel hayat diye bişey vardı.
Kız şaşırdı.Toparlandı, hadi Pınarcım dedi.Gidip yatacaz eve hadi
-Rahat bırakırsan uyumayı deneyeceğim zaten diye bağırdı.
Midesi bulanıyordu.Ayağa kalmak istedi.Arkadaşı yardım etti.Tuvalete kadar götürdü.Ağlıyordu çok ağlıyordu.Kusmaya başladı.
Döndü arkadaşına,
-Kimdi o..
Kız,
-Kim kimdi.
-Kırmızı kemik??
-Kim?
-Offf hiçkimse anlamıyor beni.Ölmek istiyorum.
Kızıl saçlımıydı ki o kız.Koray davulu parçaladı galiba.Kulaklarım uğulduyor.Midem ..Sahi uyumak için nereyi seçmişti.İnsanın yatağı gibi yok dedi buz gibi bar tuvaletine uzanırken.Vucudu uyuşmuş pek de birşey hissetmiyordu.Sızdı ve rüyasında Koray'ı gordu en yakışıklı haliyle davul çalıyordu.İyi de davulu niye ucunda kırmızı püskülleri olan kaval kemikleri ile çalıyordu.Koray sarhoş olmuştu ne yaptığını bilmiyordu anlaşılan.Şu sarhoşluk ne fenaydı.İnsanı soytarı ediyordu.Görüntüler kafasından hızla akıp geçerken aslında bir şey ayırt edemiyordu.Sonra Koray geldi onu yattığı soğuk bar zemininden kaldırdı kucakladı.
-Sana bir daha içki yasak dedi.Rezil ettin bizi.Güldü..olsun Koray gelmişti ya rezil olsunlardı.Aşk için herşeye değerdi.Başını Koray'ın omzuna yasladı hiçbirşey duyamıyordu,gerek kalmamıştı iskeletordan sevgilisini kurtarmıştı.Ama sitem etmeye hakkı vardı.o'nu ne kadar uzdugunu Koray anlamalıydı.
-Sen dedi başını kaldırmadan beni çok üzdün.O kızıl kafalı kızda ne buldun bak döndün geldin yine ne değişti.Ama ben çok kızdım sana, bir kere daha olursa affetmem Koray"
Başını kaldırdı azarını bakışları ile pekiştirmek istiyordu.
O da ne!! Can O'nu Koray'ın kollarından sessizce almış olmalıydı.Zira Can'ın kucağında olmasını başka türlü açıklayamazdı.Sarhoşluğundan faydalanmıştı işte.Çok kızdı bir kez daha...
-Şereffsiz it, dedi bastı tokadı.
Sonrada başı Can'ın omzuna düştü sızdı.
Can diğer arkadaşına döndü ve dediki ,
-Bu gerizekalıya uyup bir şey yapan ibnenin taaa geçmişini...bir daha kim bunalımda olursa olsun evimizden dışarı çıkmayacağız ağzıma sıçtınız abi bu gece.....nerde benim arabamın anahtarı?

Hiç yorum yok: